Від того, який вибрати до того, як отримати від цього найбільше задоволення.

Фалоімітатор — найуніверсальніша секс-іграшка. На відміну від вібратора, фалоімітатор не рухається сам собою. Одне з чудес фалоімітаторів полягає в тому, що вони бувають таких форм і розмірів, яких немає у людини, тому вони можуть привнести зовсім новий вимір у ваше сексуальне життя (буквально).

Посібник з фалоімітаторів: як використовувати фалоімітатор

Навіть якщо ви плануєте використовувати фалоімітатор із партнером, рекомендується спочатку перевірити його самостійно. Ви відчуєте себе менш сором’язливим і зможете по-справжньому зосередитись на своїх відчуттях, не відволікаючись на партнера.

1. Переконайтеся, що ви розслаблені
Перед тим, як використовувати фалоімітатор вперше, увімкніть себе, як завжди (чи то етичне квір-порно або безкоштовна еротична фантастика). Дуже важливо бути «в настрої», тому що, якщо ви почуваєтеся ніяково або відволікаєтеся, це тільки зробить проникнення більш важким і менш приємним.

2. Використовуйте багато мастила
Вам завжди знадобиться мастило для будь-якого проникнення секс-іграшки, і це особливо правильно для фалоімітаторів. Лубриканти на водяній основі хороші практично для всіх і в будь-якій ситуації.

Мастила на силіконовій основі більш довговічні і найкраще підходять для анального проникнення, оскільки анус не змащується природним шляхом, як піхву. Однак, якщо фалоімітатор, який ви використовуєте, зроблений із силікону, мастило на силіконовій основі може пошкодити іграшку, тому вам слід використовувати мастило на водній основі.

Не забудьте нанести мастило на іграшку, перш ніж використовувати її. І якщо ви використовуєте фалоімітатор для анального проникнення, майте на увазі, що в якийсь момент вам, ймовірно, знадобиться поповнити мастило.

3. Почніть повільно
Перш ніж вставляти фалоімітатор, подивіться, як це, коли ви потираєте його ззовні тіла. Використовуйте його для масажу та стимуляції зовнішніх статевих органів, таких як вульва, статеві губи або анус. Ви, по суті, дражните себе тут, поки налаштовуєтесь на проникнення. Як тільки ви почнете проникати фалоімітатором, почніть повільно переміщати його всередину і назовні, реагуючи і пристосовуючись до своїх відчуттів.

4. Створіть ритм
Як тільки ви освоїтеся з фалоімітатором, ви можете поекспериментувати з різними ритмами та швидкостями. Відчуйте різницю між повільним та рівномірним рухом та швидким та безладним рухом. Подивіться, що працює для вас, а потім передайте цю інформацію своєму партнеру.

5. Досліджуйте з глибиною та кутами
Глибоке проникнення може бути приємним чи болючим. Якщо у вас є довга іграшка, її кінець можна дістати до шийки матки, хоча це може спричинити хворобливі відчуття. Якщо ви відчуваєте біль, припиніть те, що ви робите, і почніть знову після перерви.

Ви можете налаштувати довжину фалоімітатора, утримуючи його за стрижень, а не за основу. Експерименти з різними кутами введення також можуть допомогти вам стимулювати точку G. І деякі фалоімітатори спеціально вигнуті, щоб знайти точку G!

6. Перейдіть на наступний рівень
Комбінуйте фалоімітатор із кулею, кроликом або вібратором-паличкою, щоб вивести стимуляцію на новий рівень. А якщо це складно зробити, ви завжди можете попросити партнера протягнути вам руку допомоги. Одночасне проникнення та стимуляція клітора можуть бути дуже приємними та можуть призвести до інтенсивного змішаного оргазму.