У спеціалізованих магазинах сьогодні представлений величезний вибір щодо популярного та поширеного спорядження, наприклад, американської плитоноски.
Він використовується як так званий бронежилет і виконує не тільки захисну роль, але й робить обрану модель легшою і в той же час дуже мобільною. Якісні характеристики важливі при купівлі цього виду продукції, адже від них безпосередньо залежить робота.

Часто можна зустріти такий досить поширений різновид, як пластиноутримувач з декількома камерами, купити який можна за доступною ціною. Концепт має «камуфляжне» забарвлення і може бути виконаний у вигляді легкої моделі, яка не обтяжуватиме і не сковуватиме руху.

Бронежилет, або як його прийнято називати на Заході, бронежилет (Plate Carrier) — це легкий бронежилет, що є по суті чохол для двох бронепластин. Таке розташування броні дозволяє зберегти максимальну рухливість бійця. Бронетранспортери дуже популярні у всіх видах спецпідрозділів, де надзвичайно важлива мобільність. Крім того, деякі види пластинчастих опор можуть бути модульними і включати додаткові елементи захисту.

Основні переваги пластиноносіїв

У військовому відомстві з метою захисту життя та носіння спеціального спорядження військовослужбовці, які проходять службу у збройних силах та правоохоронних органах, комплектуються відповідно до вимог законодавства. Громадянським достатньо буде купити бронежилет. Це тактичне спорядження доступне широкому колу споживачів.

Важко уявити та купити більш компактний аксесуар:

  • швидке перетворення на броню при додаванні спеціальних компонентів, які можна придбати у військовому магазині;
  • за допомогою системи строп Molle можна легко прикріпити багатоцільові особливі результати;
  • збереження мобільності та свободи пересування;
  • здатність витримувати велику вагу навантаження на акумулятори;
  • бічні частини пояса з еластичних ременів кордури дозволяють надягати розетку поверх куртки чи парки.

от admin