Акумулятор AGM (Absorbent Glass Mat) — це тип герметичного свинцево-кислотного акумулятора, який може бути корисним для використання в домашніх умовах. Він має низку особливостей, які роблять його привабливим вибором для домашнього використання. У цьому тексті ми розглянемо переваги та способи використання акумулятора AGM в домашніх умовах. А замовити AGM акумулятор можна на stream-energy.com.ua/ua.

Переваги акумулятора AGM

Акумулятори AGM мають низку переваг, які роблять їх ідеальним вибором для домашніх потреб. По-перше, вони герметичні, що означає, що ви не матимете проблем з витоком електроліту. По-друге, вони мають низьку саморозрядку, що дає змогу їм довго зберігати заряд без необхідності регулярного підзаряджання. По-третє, акумулятори AGM мають високу ефективність заряджання і розряджання, що дає їм змогу ефективно використовувати доступну енергію.
Резервне живлення для будинку. Одним з основних способів використання акумуляторів AGM в домашніх умовах є резервне живлення. У разі збою електропостачання акумулятори AGM можуть забезпечити електроенергією основні пристрої та системи у вашому домі, як-от холодильник, освітлення або система безпеки. Ви можете під’єднати акумулятори AGM до інвертора, щоб отримати змінний струм і використати його для подачі живлення на електричні пристрої у вашому домі.
Джерело живлення для систем сонячних батарей. Акумулятори AGM також можуть використовуватися в системах сонячних батарей. Якщо у вас встановлена система сонячних панелей, акумулятори AGM можуть служити як накопичувач енергії, даючи змогу зберігати і використовувати сонячну енергію протягом ночі або в періоди нестачі сонячного світла. Вони забезпечують стабільне та надійне живлення для ваших електричних пристроїв.