64ce70984960f.webp

Шоумен Вадим Мичковський, відомий як Дядя Жора, вразив своїх прихильників новим треком «Лівий берег». Ця музична історія про закоханих несе масу позитивних емоцій та романтичного настрою.

«Лівий берег» — це мелодія, що розпалює серця, слова, що активують уяву, і ритм, що не дає залишитися байдужим. Дядя Жора впевнений, що ця пісня дарує моменти радості і щастя, зближує серця та надихає на кохання.

Слухати пісню та дивитися кліп: https://orcd.co/livyy_bereh

Супроводжуючий відеокліп, який переносить нас на літній берег романтичного Києва, несе заряд оптимізму та незабутніх спогадів. Під відео в YouTube вже є багато вподобайок та теплих коментарів.

Завітайте на «Лівий Берег» разом із Дядею Жорою та дайте собі відпочити в морі позитиву та закоханості!

На зйомках кліпу не обійшлось без казусів, шоумен поставив перед собою не легку задачу проїхатись на вейкборді в костюмі та ледь не втопився. В своїй унікальній манері перевів усе в жарт і ми маємо тепер чудовий літній кліп про любов.

Дядя Жора продовжує розвивати музичну карʼєру як співак і активно займається благодійною діяльністю, а в найближчих планах у нього випуск декількох хітів та всеукраїнський благодійний тур.

64ce75468a588.webp